Nooit meer stilstaan met een lekke band?

NIJKERK – Zijn de banden van je leaseauto, privéauto of bedrijfswagen toe aan vervanging? Met de speciale Runonflat banden van Bandenservice Nijkerk sta je nooit meer stil met een lekke band.

De Runonflat banden zijn één van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van banden, weet eigenaar Jacques de Gooijer. De banden zijn uitgerust met een speciale technologie die ervoor zorgt dat je met een lekke band nog tachtig tot honderd kilometer kunt doorrijden. Je staat dus nooit stil, want je bereikt nog met gemak een garage.”

Er zijn dan ook steeds meer autofabrikanten die hun auto’s voorzien van Runonflat banden. “BMW is daar een voorbeeld van”, vervolgt Jacques. “Als je een BMW koopt kun je niet meer anders. Je krijgt zelfs geen reservebanden meer. Ze vertrouwen volledig op de Runonflat banden en dat is naar mijn mening niet meer dan terecht.” Naast Runonflatbanden zijn er meer ontwikkelingen gaande op het gebied van banden. Met name als het gaat om meer grip en minder geluid. Specialist Jacques de Gooijer vertelt daar graag meer over tijdens één van de bijeenkomsten van BHN of op afspraak bij Bandenservice Nijkerk.

www.bandenservicenijkerk.nl

Geplaatst op: 24-10-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.