Nieuwe showroom voor Ropaflex

NIJKERK – Ropaflex breidt uit met een mobiele showroom. De Nijkerkse onderneming biedt bedrijven daarmee de mogelijkheid om op locatie langs te komen met de nieuwe collectie aan bedrijfskleding.
Met de uitbreiding zet Ropaflex een stap richting de totale ontzorging van de klant. Naast de showroom aan de Amperestraat in Nijkerk kunnen de specialisten in bedrijfskleding met de mobiele showroom nu ook op locatie langskomen. “De mobiele showroom is een vrachtwagen gevuld met een collectie van Mascot Workwear”, legt Van de Pol uit. “Op afspraak komen we langs en meten we alle maten van de medewerkers door. Even de vrachtwagen in en uit is vaak sneller dan dat een team langs moet komen in onze showroom. Bovendien is lang niet iedereen in de gelegenheid om naar ons toe te komen. Voor hen biedt de mobiele showroom een goede uitkomst.”

Exclusive premium partner
In tegenstelling tot de mobiele showroom, bevat de showroom aan de Amperestraat ook de gehele collectie van het merk J. Harvest & Frost. Een Zweeds kledingmerk waar Ropaflex sindskort ‘exclusive premium partner’ van is geworden. “Onze klantenkring bestond voorheen vooral uit industriële en technische bedrijven. De afgelopen jaren zien we een toename van horeca en representatieve kleding. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een partner die ons voorziet in bedrijfskleding voor het hoge segment. J. Harvest & Frost heeft een divers assortiment met nette kleding gemaakt van Egyptisch katoen, vertelt de eigenaresse. “Dat zorgt voor een ultiem zacht draagcomfort. Daarnaast is er gebruikgemaakt van een speciale nanotechnologie waardoor de blouses vuilafstotend en strijkvrij zijn. Bedieningsmedewerkers in de horeca hoeven zich dus geen zorgen meer te maken over een omgevallen drankje. En zit je als manager de hele dag in de auto, dan zijn de lelijke vouwen in je overhemd ook verleden tijd.”

De collectie van Mascot Workwear en J. Harvest & Frost zijn beiden op voorraad en kunnen op afspraak worden gepast.

h ropaflex.nl

Geplaatst op: 14-12-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.