MUST Events organiseert Ibiza Family Party

NIJKERK – MUST Events organiseert op 28 augustus een exclusief strandfeest voor ondernemers en hun familie op het strand bij Babbel Beach. Muziek, springkussens en diverse foodstands zijn de hoofdingrediënten van deze zomerse Ibiza Family Party.

Het strand wordt geheel ingericht als chill-out locatie en voor de kinderen staat een springkussenparadijs klaar. Bij de diverse foodstands staan koks klaar met verrassende gerechten. MUST Events is een initiatief van Lyanne van den Berg, Marja Willems en Albert Hotzky. Zij organiseren events met de kenmerken uniek, gedurfd, vooruitstrevend en bewust. Een premium lifestyle event met klasse als rode draad en middelpunt. De Ibiza Family Party op 28 augustus past helemaal in dit concept, geeft Lyanne van den Berg aan. ,,Een dag in goed gezelschap op een toplocatie, met exclusieve hapjes en een fantastische omgeving voor de kinderen.’’

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Alberto’s Italian (Nijkerk) Vientre Bandidos (Nijkerk) & Babbel Beach (Hulshorst).

Geplaatst op: 23-06-2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.