Massagepraktijk Leaf aanwinst voor Bedrijvenkring

NIJKERK – Ze is het nieuwste lid van BHN en met haar massagepraktijk Leaf biedt Donja Shawky ondernemers een ontspannen moment in drukke tijden.

Lange tijd in dezelfde houding zitten zorgt al snel voor gespannen spieren. Doe je daar niks aan? Dan kunnen er op termijn klachten ontstaan. Een stoelmassage op de werkvloer kan hier een uitkomst voor bieden. Maar ook een ontspanningsmassage kan helpen, legt Donja Shawky uit. “Even de spieren in je nek en schouders laten masseren kan al helpen om klachten zoals een ‘smartphone-nek’ of RSI te voorkomen. Met computerwerk krijgen veel mensen daar al snel last van. Met een kwartier massage kun je dat al tegengaan. Bovendien kom je dan pas echt tot rust. En dat is voor veel ondernemers prettig.”

Donja is net gestart met massagepraktijk Leaf. Een lidmaatschap voor de Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk kon volgens de onderneemster niet achterblijven. Ze wil de leden dan ook direct wat advies meegeven. Shawky: “Let erop dat veertig minuten stilzitten al heel lang is. Loop daarom af en toe even een rondje of pak een kop koffie. Daar doe je niet alleen jezelf, maar ook je collega’s een groot plezier mee!”

Geplaatst op: 05-03-2018