ID-DJ Entertainment en Susil’s Bruidsatelier nemen Bruidsbeurs Nederland over

Onlangs heeft ID-DJ Entertainment samen met Susil’s Bruidsatelier uit Putten Bruidsbeurs Nederland overgenomen.

Deze samenwerking tussen het entertainmentbureau en het bruidsatelier vormt een goede combinatie voor verdere professionalisering van Bruidsbeurs Nederland.

Bruidsbeurs Nederland organiseert bruidsbeurzen en bruidsshows door heel Nederland en biedt trouwspecialisten advertentiemogelijkheden op haar website. Het is een prachtige meerwaarde op alle organisatorische vaardigheden van het entertainmentbureau en de expertise van het bruidsatelier. Beide bedrijven hebben ruime ervaring in trouwbranche en zien het als een uitdaging om ook dit bedrijf voort te zetten met een frisse blik en nieuwe visie.

Bruidsbeurzen

De eerste bruidsbeurzen voor 2017 zijn al volop in ontwikkeling. De allereerste vindt plaats op zondag 5 februari, tussen 11.00 en 16.00 uur, bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur. Entree is gratis voor bezoekers. Overige locaties, data en ontwikkelingen kunt u vinden op www.bruidsbeursnederland.nl of op de facebookpagina van Bruidsbeurs Nederland.

Susan Teunissen en Gerda Elbertsen zijn bekende namen in de trouwbranche. Met hun bruidsatelier, Susil’s Bruidsatelier, hebben zij al vele bruidjes blij gemaakt met de meest prachtige trouwjurken van diverse merken.

Dennis en Corin van den Hoogen zijn ook bekend in deze branche. ID-DJ Entertainment, bekroond met het Keurmerk Trouwen, heeft in de afgelopen jaren al meer dan 1500 bruiloften mogen verzorgen. Van DJ tot saxofonist op de feestavond, maar ook als organisator en ceremoniemeester hebben zij al deze bruidsparen een onvergetelijke dag of feestavond bezorgd.

bijdrage-van-nijkernieuwsnlt

Geplaatst op: 04-01-2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.