Graphic Sound: pakkende marketing

NIJKERK – Als fotograaf is hij een bekende verschijning in het Nijkerkse, maar met zijn onderneming Graphic Sound doet Arjen Gerritsma veel meer dan alleen mooie platen schieten. Hij ondersteunt bestaande én startende bedrijven om hun naamsbekenheid te vergroten.

Dat doet hij met pakkende vormgeving, opvallende logo’s en het bedenken van marketingstrategieën die werken. Met name startende ondernemers weten hem in toenemende mate te vinden, vertelt hij. “Denk aan het ontwerp van een huisstijl en logo. In het verlengde daarvan verzorgen we de website, drukwerk en autobelettering. Maar ook bestaande bedrijven schakelen Graphic Sound in voor het restylen van hun logo en huisstijl.”

Fotografie is een belangrijke pijler onder zijn onderneming. Lokale media schakelen hem in en zijn fotografie wordt ingezet voor pakkende wand- en deurprints en glasdecoratie. Zo werden bijvoorbeeld de deuren van de nieuwe Jumbo-vestiging voorzien van prints, met daarop onder meer de Nijkerkse toren afgebeeld. “Graphic Sound beschikt over een grote database met foto’s van Nijkerkse hotspots en talloze andere afbeeldingen. Ga maar eens bij de Rabobank-vestiging kijken. Het effect is groot: ineens wordt een saaie zaal sfeervol, een koud kantoor warm, een ongezellige entree een gastvrije ontvangstruimte.”

Gerritsma werkt voor deze grote wandprints samen met lokale partner Visual Art & Design, dat gespecialiseerd is in reclameprints.

www.graphicsound.nl

Geplaatst op: 05-12-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.