Gaston Print: bedrijven helpen om indruk te maken

Nijkerk – Bedrijven en organisaties helpen om de juiste indruk te maken. Dat is de missie van Nijkerker Gaston van Hout, die op 4 maart zijn nieuwe bedrijf Gaston Print opent.
Gaston Print is gevestigd aan de Patroonstraat 1 op bedrijventerrein Arkervaart-West in Nijkerk. Klanten kunnen per mail en telefoon of 24/7 online drukwerk, reclame- en promotiemateriaal, verpakkingen, relatiegeschenken, stickers en meer bestellen in de webshop van het nieuwe Nijkerkse bedrijf.
“Met Gaston Print bied ik het beste van twee werelden. De scherpe prijzen, het bestelgemak en de snelheid van internetleveranciers én het vakmanschap, advies en de persoonlijke benadering van de vertrouwde lokale grafisch specialist”, vertelt Gaston van Hout. “Die combinatie maakt mij uniek in deze regio.”

25 jaar ervaring
Van Hout is een bekende in ondernemend Nijkerk. In 1995 nam hij de drukkerij van zijn vader over, die hij later samen met zijn broer aanstuurde. In 2018 besloot de Nijkerkse ondernemer zijn eigen weg in te slaan. En nu is er dus Gaston Print, een nieuw hoofdstuk in zijn ondernemersbestaan.
“Ik heb lang nagedacht over wat ik wilde gaan doen, maar uiteindelijk is het grafisch vak te mooi om achter me te laten. Bovendien denk ik dat ik met dit nieuwe concept echt iets toevoeg in de regio. Kijk, een flyer of visitekaartje kunnen de meeste ondernemers prima zelf vanachter hun computer bestellen. Die lever ik snel en voordelig. Maar als het gaat om bijvoorbeeld de belettering van een pand of van auto’s is het wel zo fijn als je ergens om tafel kan voor inspiratie en dat er iemand met je meedenkt. Wij controleren ook bestanden op fouten, bewaken de huisstijl van klanten en regelen eventueel het aanbrengen van de belettering.”

Zakelijke Open Dag
Op 29 maart houdt Gaston Print een zakelijke Open Dag. Geïnteresseerde ondernemers kunnen tussen 16.00 en 19.00 langskomen om inspiratie op te doen en kennis te maken met de mogelijkheden die het nieuwe Nijkerkse bedrijf biedt. Aanmelden is gewenst. Dat kan via de website.
h gastonprint.nl

Geplaatst op: 28-02-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.