Djops + Co kan verder groeien op nieuwe plek

Wat doe je als je op je werkplek aan alle kanten uit je jasje groeit? Dan ga je op zoek naar ruimte om verder te groeien. Djops + Co verhuisde recent van Hoevelaken naar de Ohmstraat in Nijkerk en maakte daarbij gebruik van de kennis en ervaring van Midden Nederland Bedrijfsmakelaars.

De onderneming heeft de wind flink in de rug, vertelt mede-eigenaar Hans Appeldoorn. Sinds 2015 runt hij met succes de onderneming die hij startte met Marco Kints. In de afgelopen drie jaar zagen ze het aantal opdrachtgevers flink groeien. Inmiddels werken er zo’n vijftien enthousiaste collega’s bij Djops + Co. Hun corebusiness? Personele vraagstukken oplossen voor bedrijven die hiervoor bij hen aankloppen.

Gespecialiseerde collega’s
Inmiddels bestaat de portefeuille uit opdrachtgevers uit de bouw, techniek, logistiek en het bedrijfsleven, maar drie jaar geleden ging Djops van start in de zorg, vertelt Marco. “Denk aan helpenden, verzorgenden en doktersassistenten. Inmiddels hebben we gespecialiseerde collega’s voor elke sector, die uitstekende gesprekspartners zijn voor zowel medewerkers als opdrachtgevers.”

Mooie uitdaging
Met een landelijk werkloosheidscijfer van 4% liggen de juiste mensen niet altijd voor het oprapen, geeft Hans Appeldoorn aan. “In het huidige economische tij is werkelijk iedereen op zoek naar goede medewerkers. Een mooie uitdaging én een noodzaak om ons te onderscheiden. Dat doen we door een intensieve en persoonlijke begeleiding van onze kandidaten. Van het allereerste gesprek tot een blijvend goed contact als iemand via ons aan het werk gaat. We maken plezier, vieren de successen, zijn open over tegenslagen en kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak. Ja, onze begeleiding is vrij intensief en dat horen we ook vaak terug, maar dit is de manier waarop wij graag werken.”

Verhuizing
De verhuizing van Hoevelaken naar Nijkerk was een logische, vinden beide ondernemers. “Op ons wensenlijstje stond een pand met een functionele ontvangstruimte, voldoende werkplekken en een praktische indeling. Deze ruimte werd casco opgeleverd, en dat gaf ons de mogelijkheid om zelf een indeling te maken. Midden Nederland Makelaars heeft ons uitstekend begeleid. Ze hebben ons met veel kennis van zaken allerlei administratieve rompslomp uit handen genomen. Nu we gesetteld zijn, gaan we weer met volle kracht vooruit.”

www.mnm-bog.nl

Geplaatst op: 04-09-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.