Businessclub in crisistijd

Het zijn hectische tijden waarin we verkeren. Voor we het wisten hield het virus ons in zijn greep en konden we ons nauwelijks beseffen wat de gevolgen zouden zijn.

In de eerste plaats was er natuurlijk de zorg om onze gezondheid waardoor al het andere even minder belangrijk werd. Snel daarna werd ook duidelijk dat het veel van onze leden, stuk voor stuk ondernemers, economisch zou kunnen raken. Het was goed om te zien dat velen van hen al snel met allerlei ludieke acties en inventieve ideeën aan de slag gingen. Dat was ook het moment dat wij als Businessclub de koppen bij elkaar hebben gestoken en hebben geprobeerd mee te denken met onze leden. In samenwerking met BookThat, het bedrijf van onze sympathieke selectiespeler Janic Makizodila, werd een platform ontwikkeld waarop de aan onze club verbonden sponsors niet alleen hun diensten en producten kunnen aanbieden maar tevens ook op zoek kunnen naar datgene wat anderen juist weer voor ze kan betekenen. We zien het platform gestaag groeien en dagelijks wordt het aanbod uitgebreid.

Verder hebben we onze leden een hart onder de riem willen steken met een ‘pakketje gezelligheid’ waarmee men het zo gemiste Middagje Sparta Nijkerk thuis toch nog enigszins op kon tuigen. Net als onze leden hebben we dus niet stilgezeten in deze coronatijd. Daar getuigt ook deze pagina weer van. Juist in deze weken besluiten bedrijven zich aan te sluiten bij onze club. Een goed besluit volgens mij, Spartanen hebben immers vaker tegenslagen moeten verwerken, maar beseffen altijd dat bij de pakken neer gaan zitten dan niet echt helpt. Dat neemt niet weg dat we zeker goed beseffen dat het voor sommigen nog steeds lastig is om deze crisis het hoofd te bieden. Heel veel sterkte daarmee!

Hartelijke groet, Rijk Veer (namens bestuur Business Club Sparta Nijkerk).

Geplaatst op: 25-06-2020