Bouwen met jeugdig enthousiasme

Een bouwbedrijf dat al meer dan honderd jaar met jeugdig enthousiasme projecten realiseert voor een stabiele klantenkring. Het is Bouwbedrijf Beitler ten voeten uit.

Sinds 2004 staat directeur Geert Jan van der Gugten aan het roer. Onder zijn leiding groeiden onderhoud, renovatie en restauratie uit tot de meest in het oog springende specialismen, vertelt hij. “Wij doen bijvoorbeeld veel in het herbestemmen van panden, zoals leegstaande boerderijen die veranderen van functie. Maar we hebben ook heel veel ervaring in het renoveren en restaureren van oude en historische panden. Onze mensen hebben kennis van oude en ambachtelijke bouwtechnieken die we combineren met de huidige moderne technieken.” Het bouwbedrijf is anno 2019 bovendien een veelgevraagde partner voor het brandveilig bouwen en het brandveilig maken van gebouwen.

Behouden voor vernieuwen
Rode draad in de werkwijze van Bouwbedrijf Beitler is duurzaamheid. “Behouden gaat voor vernieuwen”, vat Van der Gugten het samen. “Of het nu gaat om het renoveren van woningen, scholen, landgoederen, bedrijven of gezondheidsinstellingen; altijd kijken we naar elementen die behouden kunnen worden. Dat past in deze tijd waarin duurzaamheid een hot topic is, maar het zit al meer dan honderd jaar in het dna van Bouwbedrijf Beitler.”

Toegevoegde waarde
Bij zijn aantreden in 2004 werd het bouwbedrijf lid van de BHN. “Het leuke van dit lidmaatschap? Je spreekt veel mensen, je doet kennis op en komt er dankzij de bedrijfsbezoeken achter wat een mooie ondernemingen deze gemeente heeft. Echt een toegevoegde waarde.”

www.bouwbedrijfbeitler.nl

Geplaatst op: 12-09-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.