Alleen maar bezig met nu? Ga strategisch plannen!

Onze adviseurs komen regelmatig organisaties tegen waarbij men verdrinkt in de dagelijkse stortvloed aan werk. In sommige gevallen constateren we zelfs dat, ondanks het harde werken, er weinig wordt verdiend of dat de organisatie niet in staat is om te groeien. Een gebrek aan richting is hiervan vaak de oorzaak. Wij ondersteunen ondernemers met strategische planning. Dit biedt concrete handvatten om de strategische doelen te behalen.

Wat levert strategisch plannen op?
Bij Alfa is strategische planning een vorm van persoonlijke ondersteuning en begeleiding. De start is het helder formuleren van jouw strategische doelen. Is deze stip op de horizon concreet? Dan begeleiden wij je in het bepalen van de stappen. Pragmatische ondersteuning dus, zodat je er direct mee aan de slag kunt. Het vergroot de effectiviteit van je ondernemerschap. Je weet waar je naar toe wilt maar ook hoe je er moet komen. Je krijgt grip op je onderneming. Strategisch plannen zorgt voor duidelijkheid in de gehele organisatie. Dit motiveert jou, je personeel én je businesspartners. Zij begrijpen wat je samen wilt bereiken en waarom.

Wat is de beste route?
Welke route kan jouw organisatie het beste nemen? Dit is geen eenvoudige zoektocht. Wij starten met een inventarisatie. Waar staat de organisatie nu en wat zijn de ambities? Ook de missie en de visie bespreken we. Vervolgens bepalen we samen de juiste koers aan de hand van businessmodellen. In het gehele traject bieden wij nieuwe inzichten, structuur en handvatten om de strategische doelen te realiseren. Het resultaat is een helder stappenplan met concrete actiepunten waar je gestructureerd mee aan de slag kan.

Wij zijn graag jouw businesspartner, altijd dichtbij. Met onze (financiële) bedrijfskennis over jouw onderneming, kunnen we je toekomstgericht adviseren. Samen realiseren we zo jouw (financiële) doelen.

Zie je ook de toegevoegde waarde van strategische planning? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Remco Nonkes is adviseur en accountant bij Alfa Accountants en Adviseurs

www.alfa.nl

Geplaatst op: 05-12-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.