Waterspoor in handen van Prins Watersport

Prins Watersport aan de Sluiswachter heeft met ingang van 1 augustus alle activiteiten van Waterspoor overgenomen.

Waterspoor produceert hoogwaardige, luxe sloepen en tenders. De overname van het Friese bedrijf past in de groeistrategie van Prins Watersport. Met de overname van Waterspoor bouwt Prins Watersport haar positie in de watersportbranche verder uit.
In Koudum zal de verkoop van Waterspoor sloepen & tenders worden voortgezet. Dirk-Jan Visser en Rainaldo Prins, directeuren van Prins Watersport: “ Waterspoor is in alle opzichten een toevoeging aan ons bedrijf. Het geeft toegang tot het hogere segment van luxe sloepen en tenders en is een aanvulling op ons toch al mooie aanbod. Wij zullen de kwaliteit van deze sloepen en tenders op hoog niveau houden en zeer zorgvuldig in de Nederlandse markt plaatsen, dit met medewerking van enkele gerenommeerde dealers.’’

Tijdens de komende Hiswa te Water (29 augustus tot en met 3 september) is Waterspoor in de stand van Prins Watersport te vinden.

BIJDRAGE-VAN-

Geplaatst op: 09-08-2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.