IMC viert 25 jarig bestaan

IMC Computer Products B.V., het bedrijf van Nijkerker Nico Fiegen, bestaat op 1 november aanstaande alweer 25 jaar.

Gestart als handelsbedrijf in allerhande IT- componenten, uitgegroeid tot full-time dienstverlener in de branche. “Waar we vroeger inderdaad konden volstaan met het naar binnen schuiven van de doos, bleek er al snel daarna vraag naar installatie, beheer en ondersteuning. We zijn, na 25 jaar, in staat een netwerk, van klein tot +100 te managen. Van monitoren tot daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken”.

Overzichtelijk en flexibel blijven

In die kwart eeuw wist IMC een groot aantal ondernemers (uit de regio maar ver daarbuiten) aan zich te binden waardoor het bedrijf uitgroeide tot een stabiele, betrouwbare onderneming waarbij altijd de intentie heeft bestaan “overzichtelijk en flexibel te blijven”. “We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. We automatiseren ook ons eigen bedrijf daar waar mogelijk maar hechten er waarde aan dat onze klant ook voelt dat hij direct wordt geholpen. Geen vriendelijk antwoordapparaat, geen keuze- menu om de juiste contactpersoon te vinden, gewoon een rechtstreeks contact met account- manager of engineer”, stelt Fiegen. “Dat dit werkt is duidelijk, getuige de grote klantenkring die IMC al 25 jaar bedient, veelal naar tevredenheid.”

bijdrage-van-nijkernieuwsnlt

Geplaatst op: 28-10-2016

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Nijkerk

Business in Nijkerk is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Nijkerk.